Jachthoornblaasgroep De Overlopers uit Hoenderloo bestaat 50 jaar.
Zoals u elders op deze site ook kunt lezen vond deze groep haar oorsprong 50 jaar geleden in Hoenderloo/Deelerwoud.  Nog steeds zijn een aantal blazers van dat eerste uur lid en wij zijn ook het dorp Hoenderloo trouw gebleven.

Een jubileum dus om niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

Op zaterdag 20 april 2024 wordt de viering van dit jubileum in samenwerking met de Stichting Het Nationale Park de Hoge Veluwe georganiseerd op het evenemententerrein,  in het centrum van het mooie Park De Hoge Veluwe.

De dag bestaat uit twee hoofdonderdelen:

’s Morgens beginnen wij met het jaarlijks Nederlands Kampioenschap Jachthoornblazen. Hieraan nemen alleen deel de zich daarvoor aangemelde groepen.  Zoals gebruikelijk wordt de deelname aan het kampioenschap beoordeeld door een vakkundige jury.

In de middagpauze hebben wij een leuk verrassingsoptreden gepland  ! ! !

Het middaggedeelte gaan we verder met het Nederlandse Kampioenschap maar is ook bestemd voor groepen uit binnen- en buitenland die het feest willen meevieren.  Zij presenteren zich daarbij met stukken naar hun vrije keuze.
Het park is voor deelnemers en belangstellenden geopend vanaf 08.00 uur en toegankelijk via de ingangen bij Hoenderloo, Otterlo en Schaarsbergen.  Wij hopen velen van u te mogen verwelkomen en ook op aangename weersomstandigheden.

Voor meer info over het NK 2024 kunt de site van de NVJB raadplegen www.nvjb.nl.

Met vriendelijke groet,

Jachthoornblaasgroep De Overlopers.